Laden…

HandSoft

HandSoft is het ideale softwarepakket voor kleinere installatiebedrijven, van beginnende zelfstandigen tot bedrijven met een 15-tal werknemers.

Compleet

HandSoft is de eerste stap richting de automatisering van uw bedrijf. Het programma omvat al het nodige voor uw relatiebeheer, calculatie, offertes en facturatie.

Op maat

U kan sets maken van artikelen (bv. ketel met toebehoren, zekeringkast, …) met een commerciële beschrijving en een geschatte werktijd. In de offerte kan u kiezen of u wel/niet detail aan uw klant wil tonen. Voor de afdruklayout kan u kiezen uit diverse sjablonen, die u volgens uw wensen kan laten aanpassen.

Logisch

Met één pakket automatiseert u alle bedrijfsprocessen. U hoeft uw gegevens slechts één keer in te voeren en kan ze in elke volgende stap opnieuw gebruiken: van calculatie en offerte, planning en werkvoorbereiding tot (mobiele) werkbonnen, bestelbonnen en facturatie.

Gemakkelijk

Aangezien alle informatie in één programma vervat zit, heeft u altijd een volledig overzicht per project en per klant. Bovendien bespaart u aanzienlijk wat tijd doordat u geen verschillende bronnen hoeft te raadplegen.

Uitbreidbaar

Het softwarepakket van HandSoft kan te allen tijde uitgebreid worden met extra modules, afhankelijk van uw noden. Op die manier groeit HandSoft met u mee en heeft u altijd een oplossing op maat van uw bedrijf.

HandSoft Pro

HandSoft Pro is een totaaloplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven.

Na ruim 30 jaar ervaring in de branche kunnen we ook de behoeften van grotere en complexere installatiebedrijven perfect inschatten. Onze software omvat dan ook alle nodige basisfuncties zoals relatiebeheer & CRM, calculatie, projectadministratie & projectbewaking en facturatie. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf kan de software verder uitgebreid worden met een groot aantal functionaliteiten.

HandSoft Pro onderscheidt zich van andere softwarepakketten door middel van handige e-links en een geïntegreerde boekhouding. Met meer dan 35 koppelingen, die rechtstreeks verbonden zijn met de website van uw leverancier, zorgen wij ervoor dat al uw artikelen up-to-date blijven. Verder staan ook uw inkoop- en verkoopfacturen met HandSoft Pro meteen klaar voor de boekhouding. Bovendien kan onze software verder uitgebreid worden naargelang uw wensen en behoeften. Zo bouwen wij stap voor stap mee aan een efficiënte, geautomatiseerde bedrijfsadministratie.

Overtuigd van de waarde voor uw bedrijf?

Contacteer ons

Uw volledige administratie in één softwarepakket

Gegevensbeheer

Gegevensbeheer

Gedaan met eindeloos zoeken naar de juiste contact- of contractgegevens! Dankzij HandSoft komt er eindelijk een einde aan uw papieren klassement. De geavanceerde software bundelt namelijk alle data in een digitaal archief, zodat u de nodige gegevens meteen binnen handbereik hebt. Doordat HandSoft rechtstreeks in contact staat met tal van leveranciers, blijven de juiste omschrijvingen en prijzen bovendien te allen tijde gegarandeerd.

Tijdwinst

Tijdwinst

Als er sprake is van een vereenvoudigd gegevensbeheer, ligt ook tijdwinst voor de hand. De digitale databank van HandSoft maakt niet alleen een efficiënter klantencontact mogelijk, maar laat u ook toe uw gegevens snel en eenvoudig te importeren in al uw documenten. Van offertes tot werkbonnen en facturen. Op die manier wordt uw bedrijfsadministratie haast een lust in plaats van een last!

Rendement

Rendement

Hoe minder tijd u hoeft te spenderen aan uw administratie, hoe meer uren u bij de klant kan presteren en hoe meer u kan factureren. Bovendien biedt HandSoft een aantal koppelingen met toepassingen van externe experts aan, zodat u een correct zicht krijgt op bijvoorbeeld de gebruikte materialen, de effectieve werkuren en de reële verplaatsingskosten. Zo krijgt u een adequaat beeld van de totale kosten, die u vervolgens één op één kan doorfactureren aan uw klant. Deze werkwijze voorkomt niet alleen dat er een aanzienlijke marge verloren gaat, maar draagt ook bij tot een verbeterde cashflow. Want hoe sneller u kan factureren, hoe sneller uw facturen ook effectief betaald kunnen worden.

Continuïteit

Continuïteit

Doordat alle contractgegevens op een overzichtelijke manier bewaard blijven door onze software, is uw zaak veel minder afhankelijk van de individuele medewerkers en hun specifieke dossierkennis. Het complete ERP-systeem van HandSoft laat u toe uw projecten nauwkeuriger op te volgen en uw klanten tijdig te informeren, waardoor u ongetwijfeld een positieve, professionele indruk nalaat. Zo bouwt u niet alleen aan een sterkere relatie met uw cliënteel, maar zet u ook een eerste stap richting overtuigende mond-tot-mondreclame. Op die manier draagt HandSoft dus ook bij tot de continuïteit van uw onderneming.

Uniformiteit

Uniformiteit

Als het gaat over professionaliteit, is uniformiteit een must. Waar een jonge onderneming vaak nog op zoek is naar een eigen, professionele uitstraling, vinden grotere bedrijven het belangrijk dat hun huisstijl gerespecteerd wordt. Daarom zorgt HandSoft ervoor dat u al uw documenten moeiteloos in dezelfde, herkenbare lay-out kan opmaken. De ideale manier om op een professionele manier in het oog te springen dus!

Overtuigd?

Contacteer ons

UBL-Link

UBL (Universal Business Language) is het standaard formaat om elektronische facturen tussen softwarepakketten uit te wisselen. We hebben een UBL-link ontwikkeld om verkoopfacturen (met klantgegevens) van HandSoft naar het standaard UBL-formaat te exporteren.

Bekijk onze Privacy & Cookie Policy |
Bank reknr.: 068-2058612-08 |
IBAN nr.: BE63-0682-0586-1208 |
SWIFTCODE: GKCCBEBB |
BTW: BE 0429.007.442