Laden…

Persoonlijke opleiding

Wilt u ten volle genieten van de voordelen van HandSoft? Dan is het belangrijk dat u onze software vlot onder de knie krijgt. Daarom helpen wij u graag op weg met een persoonlijke opleiding bij u op kantoor, specifiek afgestemd op de behoeften van uw onderneming. We voorzien uiteraard een uitgebreide handleiding, maar u kan zeker ook beroep doen op de consultants voor gevorderde opleiding op maat. Voor technische vragen kan u natuurlijk contact opnemen met onze helpdesk.

Helpdesk

Heeft u vragen bij de werking van onze software? Neem gerust contact op met onze helpdesk! Zij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9 en 17 u. op het nummer 070 246 700 of via support@handsoft.be. Als u problemen ondervindt, helpen zij u graag vanop afstand. Indien nodig kunnen ze zelfs tijdelijk uw computer overnemen, zodat u snel en efficiënt geholpen wordt.

Hulp op afstand

Vooraleer we uw computer kunnen overnemen, is het van belang dat u de nodige software installeert. Dit kan via onderstaande button. Als u voor het eerst een beroep doet op onze helpdesk, begeleiden wij u graag telefonisch om de download te voltooien. Vervolgens kunnen wij uw computer tijdelijk overnemen, zodat we u live kunnen tonen hoe uw probleem opgelost kan worden.

TeamViewer Download

Interesse?

Contacteer ons
Bekijk onze Privacy & Cookie Policy |
Bank reknr.: 068-2058612-08 |
IBAN nr.: BE63-0682-0586-1208 |
SWIFTCODE: GKCCBEBB |
BTW: BE 0429.007.442