• Over ons

Gilde Software

Gilde Software is een betrouwbare en betrokken automatiseringspartner voor projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. Sinds 1994 onderscheidt Gilde Software zich met bedrijfsomvattende software die de gebruikers rendement oplevert en continuïteit garandeert. In diverse branches is Gilde Software toonaangevend door specialistische kennis en ervaring.

Het ontstaan van het Gilde Systeem, het hoofdproduct van Gilde Software, kent een internationale grondslag. Het Gilde Systeem is dan ook gebaseerd op meer dan 25 jaar know-how in de automatisering van projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. Internationaal werken ruim 100.000 gebruikers met onze software. 

Deze omvangrijke klantengroep zorgt voor een groot draagvlak om een team specialisten continu de software te laten doorontwikkelen. Hierdoor biedt Gilde Software u de garantie voor kwalitatief goede en actuele software tegen beperkte kosten. Deze wordt steeds aangepast op de laatste (Microsoft)technologie en de wensen van de klanten van Gilde Software.