Basis Module

  De Basismodule van HandSoft Pro omvat de volgende onderdelen:

  1.1 Basisfunctionaliteit en werking
  In dit onderdeel leert U omgaan met de opbouw en de benamingen van de diverse onderdelen van HandSoft Pro. Daarnaast komen vaardigheden zoals het zoeken en filteren in verschillende bestanden en tabellen aan bod. ‘Basisfunctionaliteit en Werking’ omvat dé basis die elke gebruiker van HandSoft Pro nodig heeft.

  1.2 Stamgegevens Basis
  In dit onderdeel wordt ingegaan op de stamgegevens die de basis vormen van HandSoft Pro. De stamgegevens moeten goed ingericht en onderhouden worden, aangezien ze nodig zijn voor het maken van projecten, facturen, bestellingen, correspondenties en het voeren van de financiële administratie. In ‘Stamgegevens Basis’ leert U het aanmaken, wijzigen, beheren en verwijderen van de belangrijkste stamgegevens, namelijk ‘Adressen’, ‘Personeel’, ‘Artikelen’, ‘Sets’ en ‘Teksten.

  1.3 Agenda en Infodesk
  In dit onderdeel leert U omgaan met de ‘Agenda’ en ‘Infodesk’ binnen HandSoft Pro. De agenda is een functie waarmee U onder andere afspraken kunt maken, opdrachten kan inplannen en dagindelingen kan maken. De infodesk is uw digitale archiefkast, waarin alle dossiers en bijbehorende documenten zijn terug te vinden.